Botond Doki állatorvosi rendelő és állatpatika

Székelyudvarhely, Bethlen Gábor u. 96 szám Tel: 0266-214 882

Magunkról

A cég fő tevékenységi köre az állatgyógyászat, valamint az ide kapcsolódó egyéb tevékenységek: állatgyógyszerek, takarmányok és eledelek, táplálék kiegészítõk és az állattartáshoz használatos kellékek forgalmazása.

Székelyudvarhelyen a Bethlen Gábor utca 96. szám alatt vagyunk megtalálhatóak. Célunk az állatgyógyászati termékek és kiegészítők forgalmazása mellett a teljes körű állatorvosi szolgáltatás és egy modern, korszerűen felszerelt állatorvosi rendelő működtetése. Rendszeresen részt veszünk hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken, emellett pedig folyamatosan befektetéseket eszközölünk pácienseink szakszerű gyógyításának érdekében.

Honlapunk folyamatosan bővül hasznos, tájékoztató jellegű írásokkal és képekkel, ezért érdemes időnként visszatérnie.

Bármilyen kérdésével keressen bizalommal minket.

Köszönjük, hogy benézett hozzánk.

animals2

Orvosaink

dr-balogh-botondDr. Balogh Botond

1977- ben születtem Székelyudvarhelyen. Általános és középiskolai tanulmányaim szülővárosomban végeztem. 2002- ben diplomáztam a temesvári Állatorvosi Egyetemen. 2006- ban hoztam létre a Botond Doki KFT- t.

dr-raduly-andrasDr. Ráduly András

1978- ban születtem Székelyudvarhelyen. Ugyanitt végeztem általános és középiskolai tanulmányaim. 2002- ben diplomáztam a temesvári Állatorvosi Egyetemen. 2007- tõl dolgozok a Botond Doki KFT- nél.

dr-annamariaDr. Kerestély Annamária

1985-ben születtem Székelyudvarhelyen, itt végeztem általános és középiskolai tanulmányaimat. 2009-ben diplomáztam a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi egyetemen.

dr-zsuzsaDr. Koncz Zsuzsa

1984-ben születtem Székelyudvarhelyen és itt végeztem általános és közepiskolai tanulmányaimat. 2009 -ben végeztem temesváron az Állatorvosi Egyetem hallgatójaként, azóta itt dolgozom a Botonddoki Kft rendelőjében.